“Als jij de wereld een stukje mooier of beter maakt, verdien je het om gezien te worden!”

Astrid Peters

 Eigenaar, branding specialist en vormgever

In 2015 gebeurden er in rap tempo een aantal dingen in mijn leven. Als een soort wake-up call besefte ik mij weer: het leven is kort en als je dromen hebt dan moet je die waarmaken. Ik wilde niets liever dan zelfstandig aan de slag gaan als branding expert. Ondernemers helpen, brainstormen, creatieve concepten bedenken en van niets iets maken. Dus dat ben ik gaan doen!

 

Merken succesvol maken

Van origine ben ik communicatie adviseur, maar ik wilde veel meer dan dat. Ik vulde mijn studie aan met grafisch vormgeven en copywriting. In de jaren dat ik werkte als marketing communicatie specialist ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in branding. Ik vind het waanzinnig interessant om te zien wat mensen (intrinsiek) motiveert. Want wat maakt een merk succesvol? De mensen! Zowel de ondernemers en medewerkers achter het merk, als de klanten die fan worden.

Echte verhalen, geen blabla

In 2015 ben ik gestart met Beingbrand. Ik wilde het verschil gaan maken voor ondernemers door ze te helpen zichtbaar te worden voor hun klanten, maar dan zonder marketingtrucjes en blabla. Ik geloof in de kracht van echte verhalen. Ik ben ervan overtuigd dat als je echt laat zien wie je bent (als persoon of als bedrijf) en jouw ‘verhaal’ naar waarheid vertelt in passende vormgeving en teksten, je meer mensen weet te bereiken en aan jouw merk kunt binden. Zoals onze naam al aangeeft: be your brand, wees je merk, doe niet alsof.

Geweldige opdrachten

Inmiddels zijn we werkzaam voor verschillende kleine en grote bedrijven. Van merkidentiteit tot strategie, van logo ontwerp tot bedrijfsfilm (en zelfs een escaperoom). Ik ben dankbaar voor de bijzondere ontmoetingen, de onvergetelijke verhalen en de geweldige opdrachten die we krijgen. Vooral het werken voor ondernemers en organisaties die iets bijzonders doen voor de maatschappij laten mijn bloed sneller stromen. Want als jij een droom of passie hebt waarmee je de wereld een stukje mooier of beter maakt, verdien je het om gezien te worden!

E-mail: astrid@beingbrand.nl
Telefoonnummer: 0648531028

Lara Knol

 Stagiaire grafische vormgeving  

Mijn naam is Lara Knol, een creatieveling uit Brummen. Ik studeer momenteel ruimtelijke vormgeving aan het Cibap in Zwolle en zit ik in mijn 2e
leerjaar. Op dit moment loop ik stage bij Beingbrand om meer te leren over het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en communicatieuitingen.

Kennis verrijken

Ik heb er heel veel zin in om mijn stage te lopen bij Beingbrand, om zo ook in de praktijk meer te kunnen leren en mijn kennis te kunnen verrijken. Astrid heeft mij een mooie kans gegeven om voor haar aan de slag te gaan, mijn eerste echte opdracht: ik heb namelijk met heel veel enthousiasme haar nieuwe kantoorpand mogen inrichten, waar ook echt werk van is gemaakt, hoe supertof!

Voetbalskills

Naast mijn school en stage kun je me vinden op het voetbalveld, en vind ik het leuk om samen te zijn met mijn vrienden en vriendinnen.

Benieuwd naar mij geworden? Wellicht komen we elkaar binnenkort tegen en kan ik voor je aan de slag op het gebied van interieur en vormgeving!

Tot snel!

Amber Franke

 Grafisch vormgever en content creator 

Wat heb ik niet gedaan? Zou je mij beter kunnen vragen. Na mijn studie Mediavormgeven aan het Grafisch Lyceum Rotterdam ben ik eigenlijk alles gaan doen wat precies niets met mijn opleiding te maken had. Van horecawerk tot vastgoedfotografie. Maar dat alles heeft me wel inzichten gegeven en heeft me gebracht waar ik nu ben.

Maar waar ben ik dan nu?

Nu ben ik op het punt gekomen dat ik erachter ben dat ik wil creëren. Van niets, iets maken. Of juist een nieuwe draai geven bestaande dingen. Dit kan variëren van branding tot fysieke producten. Zolang er een passende sfeer met verschillende uitingen gemaakt moet worden: I’m in! Dus kortom: een creatieve duizendpoot met een overvloed aan ideeën.

Mijn rots in de Beingbranding

Beingbrand is precies op het goede moment op mijn pad gekomen. Het gevoel dat mijn ideeën en vormgeving nu concreet tot zijn recht kunnen komen voor jou voelt goed. Ik kijk enorm veel uit om al mijn creativiteit en passie binnen Beingbrand tot leven te laten komen. Om vervolgens samen iets moois neer te zetten, daar krijg ik heel veel energie van. 

Match made in heaven

Voor het eerst heb ik het gevoel alsof er tussen mijn werk en privé geen Grand Canyon ligt. Vormgeven en ideeën bedenken past zo goed bij mij als persoon waardoor ik op een natuurlijke manier te werk kan gaan. 

Dus wie weet zitten zien wij elkaar binnenkort om aan de slag te gaan met jouw branding! 

E-mail: amber@beingbrand.nl

 Nieuwsgierig naar ons?

Wij ook naar jou!

Je hebt nu ons verhaal gelezen, maar wij zijn ook heel nieuwsgierig naar jouw verhaal. En wellicht kunnen wij je helpen bij:

jouw merkidentiteit ► ontdek jouw toegevoegde waarde voor je klant tijdens een brandingsessie.
communicatiestrategie ► de juiste communicatie voor meer zichtbaarheid
logo en huisstijl ► de juiste look & feel bij jouw bedrijf