een logo & huisstijl waar je trots op bent

een professionele uitstraling

Het is het eerste wat mensen zien van jouw bedrijf: je logo en huisstijl. Dan wil je natuurlijk wel dat het er professioneel uitziet. Laat jouw huisstijl duidelijk zien wie jij bent als ondernemer? Of is het een ratjetoe aan verschillende stijlen? Het eerste wat wij gaan doen is zorgen voor eenheid. Zodat je merk herkenbaar en ‘leesbaar’ wordt voor jouw klanten.

zo maken we samen jouw logo & huisstijl

1 // Voorbereiding
Je ontvangt van ons een digitaal document met enkele aanvullende vragen op de merkidentiteit.

2 // Brainstormsessie
We plannen een brainstormsessie in van 1,5 uur. Tijdens deze sessie nemen jouw wensen door en beoordelen we samen verschillende kleuren en stijlen.

3 // Drie logo concepten
Na de sessie maken gaan we aan de slag met het uitwerken van de logo ideeën. We maken 3 logo concepten en een moodboard met de (nieuwe) look & feel van de huisstijl.

4 // Presentatie
Tijdens de presentatie nemen we je mee door de logo concepten en kun je feedback geven.

5 // Twee feedbackrondes
Na het verwerken van de feedback sturen we je een nieuw logo concept toe met bijpassende huisstijlelementen. Ook hier mag je feedback op geven.

6 // Brandbook
Is het logo akkoord? Dan gaan we de huisstijl verwerken in jouw eigen brandbook. Hierin staan richtlijnen voor logogebruik, huisstijlelementen, typografie en beeldmateriaal. Zo weet je altijd hoe je jouw branding zo goed mogelijk kunt toepassen.

7 //  Huisstijlpakket
Na de oplevering van het brandbook krijg je van ons een digitaal huisstijlpakket toegestuurd. Hierin zitten logo’s voor zowel drukwerk als digitaal gebruik. Ook eventuele huisstijlelementen en beeldmerken sturen we direct mee.

Iedere kleur, ieder symbool en iedere vorm heeft een bepaalde lading. Mensen moeten het gevoel krijgen dat het ‘klopt’ wat ze zien, lezen of horen.

de investering is €2200 en dit levert het je op →

+ Inspiratie
Tijdens de brainstormsessie verrassen we je met bijzondere combinaties zodat je veel inspiratie krijgt voor jouw nieuwe logo en huisstijl.

+ Professioneel logo
Je hebt een uniek vormgegeven logo dat echt past bij jouw bedrijf en jouw visie. Een logo waar je trots op bent!

+ Aantrekkelijke huisstijl
Alles in jouw huisstijl klopt. De kleuren, vormen en symbolen geven precies weer hoe jij wilt overkomen. Aan alles is gedacht.

+ Prachtig naslagwerk
Een overzichtelijk brandbook met daarin alle gegevens van jouw visuele identiteit. Zoals: logogebruik, kleurcodes, typografie, huisstijlelementen en sfeerbeelden.

+ Compleet huisstijlpakket
Je ontvangt het logo en de huisstijlelementen in alle nodige bestandsformaten: eps, svg, pdf, png, en jpg. Zowel voor drukwerk als voor digitaal gebruik.

+ Heldere toepasbaarheid
In het brandbook nemen we ook een aantal mock-up’s op. Dit zijn voorbeelden van hoe jouw branding gebruikt kan worden op communicatiemiddelen. Denk aan: visitekaartjes, relatiegeschenken of social media.

+ Herkenbare visuele identiteit
Je klanten kunnen niet meer om je heen. In één blik is duidelijk wat voor soort bedrijf je bent en waar jij voor staat.

een uniek brandbook

Jouw brandbook bevat de richtlijnen voor jouw visuele identiteit. Hiermee weet je precies wat jouw uitingen moeten bevatten zodat ze in lijn blijven met jouw huisstijl. Ook kun je hiermee een duidelijke opdracht geven richting vormgevers of andere bureaus. In jouw brandbook staat:

logo gebruik → logo variaties en hoe je ze gebruikt
kleurcodes →  kleurcodes voor drukwerk en online gebruik
typografie → de verschillende fonts en hoe je ze gebruikt
sfeerbeelden → voorbeelden van foto’s en visuals
huisstijlelementen → elementen waaruit jouw huisstijl bestaat