vacature!

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven vormgever die weet dat tekst onlosmakelijk samenhangt met design.

🏢 Apeldoorn ⏱️24 – 32 uur per week 🤓 1-4 jaar ervaring (of gewoon veel talent)

Dit ben jij als
vormgever

 

Ben jij een creatieve duizendpoot die graag zijn vormgevingsskills wil laten zien bij een creatief bureau? En wil je niet alleen dat mooie plaatje maken maar ben je écht geïnteresseerd in de mens achter het verhaal? Top! Dan hebben wij dé plek voor jou. Of je nu creatief met kurk bent of een voorliefde hebt voor moodboards maken, jij barst van de ideeën en hebt aan een half woord genoeg. Van icoon tot logo, van huisstijl tot website, jij kan niet wachten om aan de slag te gaan en weet iedere keer weer die ‘wauw’ tevoorschijn te toveren.

 

Pas jij bij ons?

We zijn een klein en sterk bureau in Apeldoorn dat gespecialiseerd is in branding.

Het grootste gedeelte van de dag zijn wij bezig met (re)brandingtrajecten, creatieve concepten en brand support, voor zowel starters als grote organisaties in de meest uiteenlopende branches. Maar er is één ding wat ze altijd gemeen hebben: ze worden gedreven door passie. En dat maakt ons werk ontzettend leuk en veelzijdig. Je helpt onze klanten écht verder met hun bedrijf.

We werken altijd in nauwe samenwerking met onze klanten. We zijn er namelijk van overtuigd dat het unieke verhaal en de drijfveren van onze klanten het merk ‘maken’ en dat hun betrokkenheid onmisbaar is voor een sterk en succesvol merk.

Onze kernwaarden zijn: passie, eerlijkheid, gelijkwaardigheid, creativiteit en ondernemerschap.

 

Is dit jouw baan?

Zie jij jezelf wel werken in de dynamiek van een bureau waar écht geen dag hetzelfde is?

 

✅ Kun jij op basis van een briefing gave ontwerpen maken voor onze klanten?

✅ Herken jij je in de volgende woorden? Ondernemend. Enthousiast. Eerlijk. Gedreven. Creatief. Doorzettingsvermogen. Positief.

✅ Heb jij bij het horen van de kernwaarden van een bedrijf meteen ideeën over hoe je dit in de branding kunt verwerken?

✅ Ben jij die creatieveling die bij het bekijken van een website meteen ziet dat een knop nèt niet lekker uitgelijnd staat?

✅ Ben je net als wij gek op witruimte en eenvoud in design?

✅ Heb je minimaal 2 jaar ervaring met Adobe CC, zoals: Photoshop, Illustrator en Indesign? (Ervaring met XD is een pre. Kan je hier nog niet mee werken? Dan leren wij dit je.)

✅ Kun jij ook nog eens templates designen in WordPress, Mailchimp, MailBlue en Canva?

✅ Weet jij hoe je een website gebruiksvriendelijk kunt maken met design of wil je dit graag leren?

✅ Ben je een held in googlen en zoek je het zelf graag uit wanneer je nog niet weet hoe iets moet?

✅ Ben je niet bang voor AI en ChatGPT?

✅ Ben je flexibel en kun je goed switchen tussen verschillende projecten, taken en klanten?

✅ Kom jij met creatieve vormgeving en ideeën waar onze klanten zelf nooit aan gedacht zouden hebben?

 

Heb je 12 keer ja geantwoord?

Yes! Dan hebben we een absolute match. Dit hebben we je te bieden:

 

Je krijgt 24 uur aan creatief werk per week. Blaas je ons van de sokken met je werk? Dan is dit uit te breiden naar 32 uur. Maar dat hoeft niet, jij bepaalt! Er is veel vrijheid en ruimte voor zelfstandig werken. Wij gaan uit van jouw talent en je eigen verantwoordelijkheidsgevoel, je hebt er dus geen problemen mee om zelf op stap te gaan of contact met klanten te hebben.

Je krijgt een enthousiast team met gedreven creatievelingen die hun werk geweldig vinden. Daarom vinden we het leuk als je op kantoor komt werken, een thuiswerkdag mag natuurlijk ook. Het is in ieder geval handig als je in Apeldoorn of omgeving woont.

We gaan heerlijk lunchen bij ons in de gezamenlijke keuken of we gaan lekker de stad in (natuurlijk mag je ook je eigen bammetje meenemen). Let wel op: je komt een kilo extra aan. We zijn namelijk dol op eten. Eten koken, eten bakken, eten meenemen, eten delen, eten fotograferen, eten opeten.

Je krijgt de ruimte om jouw eigen ideeën uit te voeren en altijd door te blijven leren. We bieden je workshops, cursussen, boeken, coaching, enz. Hier maken we altijd tijd én geld voor vrij. En je hebt straks een eigen bureau, laptop en plantje in ons zonovergoten kantoor in het centrum van Apeldoorn. Vierde verdieping. Je kan met de trap, maar we hebben een lift.

En… je krijgt geld. Toch fijn. Het salaris is uiteraard afhankelijk van de ervaring die je meebrengt en ieder jaar stijgt je loon wanneer je blijft groeien. De salarisrange loopt (rekening houdend met je leeftijd, kennis en ervaring) o.b.v. 32 uur per week van €1920,- tot €2.780,- bruto per maand.

💚 Extra pluspunt: heb je een hond? Dan mag deze solliciteren naar de functie van kantoorhond. We kunnen niet wachten.

Je hebt de hele vacature gelezen!

Ben je enthousiast? Dan zit er nog maar één ding op: schrijf die old skool brief, typ die e-mail, maak die video of stuur een postduif met jouw motivatie en CV. Wij zien jouw CV als jouw presentatie van hoe goed jij bent als vormgever. Dus verras ons met jouw creatieve vormgevingskills. Wat we van je willen weten? Wie je bent. Wat je ambities zijn. Waar je goed in bent. Wat je nog meer wilt leren. Waar je ervaring hebt opgedaan. En waarom jij dolgraag bij Beingbrand wil werken. We zitten klaar voor je sollicitatie!

E-mailadres: aandeslag@beingbrand.nl
Postduifadres: Roggestraat 111, 7311CC Apeldoorn

Sluitingsdatum vacature
18 maart

… en dan?

Ok, je hebt je sollicitatie verstuurd. En nu? Iedere inzending wordt met aandacht bekeken en je ontvangt vóór 22 maart een reactie. De kennismakingsgesprekken zullen in de maand december plaatsvinden.