“Als jij de wereld een stukje mooier of beter maakt, verdien je het om gezien te worden!”

Astrid Peters

 Ondernemer, vormgever & branding expert

In 2015 gebeurden er in rap tempo een aantal dingen in mijn leven. Als een soort wake-up call besefte ik mij weer: het leven is kort en als je dromen hebt dan moet je die waarmaken. Of in ieder geval proberen. Ik wilde niets liever dan zelfstandig aan de slag gaan als branding expert. Ondernemers helpen, brainstormen, creatieve concepten bedenken en van niets iets maken. Dus dat ben ik gaan doen!

Merken succesvol maken

Van origine ben ik communicatie adviseur, maar ik wilde veel meer dan dat. Ik vulde mijn studie aan met grafisch vormgeven en teksten schrijven. In de jaren dat ik werkte als marketing communicatie specialist ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in branding. Ik vind het waanzinnig interessant om te zien wat mensen (intrinsiek) motiveert. Want wat maakt een merk succesvol? De mensen! Zowel de ondernemers achter het merk, als de klanten die fan worden.

Echte verhalen, geen blabla

In 2015 ben ik gestart met Beingbrand. Ik wilde het verschil gaan maken voor ondernemers. Hun helpen zichtbaar te worden voor hun klanten, maar dan zonder marketingtrucjes en blabla. Ik geloof namelijk in de kracht van ‘echte’ verhalen. Ik ben ervan overtuigd dat als je echt laat zien wie je bent (als persoon of als bedrijf) en jouw ‘verhaal’ naar waarheid vertelt in passende vormgeving en teksten, je meer mensen weet te bereiken en aan jouw merk kunt binden. Zoals de naam aangeeft: be your brand, wees je merk, doe niet alsof.

Geweldige opdrachten

Inmiddels zijn we werkzaam voor verschillende kleine en grote bedrijven. Van merkidentiteit tot strategie, van logo ontwerp tot bedrijfsfilm (en zelfs een escaperoom). Ik ben dankbaar voor de bijzondere ontmoetingen, de onvergetelijke verhalen en de geweldige opdrachten die we krijgen. Vooral het werken voor ondernemers en organisaties die iets bijzonders doen voor de maatschappij laten mijn bloed sneller stromen. Want als jij een droom of passie hebt waarmee je de wereld een stukje mooier of beter maakt, verdien je het om gezien te worden!

E-mail: astrid@beingbrand.nl
Telefoonnummer: 0648531028

Malouke Meijer

 Content creator & online marketeer 

Ik ben Malouke Meijer en woon in Apeldoorn. Dat betekent op de fiets naar het kantoor van Beingbrand! Naast dit fietstochtje volleybal ik ongeveer twee keer in de week bij Dynamo. In de weekenden met mooi weer vind je mij regelmatig op het water in onze boot. Daarnaast houd ik erg van gezelligheid. Samen met vrienden en familie genieten van een lekker wijntje en hapje. In de zomers op het terras en in de winter lekker voor de open haard.

Kennis in huis

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hier heb ik mijn Bachelor Communicatiewetenschappen en Master Persuasive Communication succesvol afgerond. Met deze twee diploma’s op zak heb ik de nodige kennis in huis voor uiteenlopende branding vraagstukken.

Merken laten groeien

Als Content Creator richt ik mij op vormgeving, copywriting en verschillende vormen van (online) marketing. Zodoende help ik diverse klanten van Beingbrand om hun verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Over afwisseling en diversiteit hoef ik mij dus geen zorgen te maken. Ik kijk er elke dag weer naar uit om met alle verschillende marketing en communicatie opdrachten aan de slag te gaan. Om uiteindelijk merken te laten groeien en te laten zien wie zij zijn!

E-mail: malouke@beingbrand.nl
Telefoonnummer: 0642688299