“Als jij de wereld een stukje mooier of beter maakt, verdien je het om gezien te worden!”

Astrid Peters

 Ondernemer, vormgever & branding expert 

In 2015 gebeurden er in rap tempo een aantal dingen in mijn leven. Als een soort wake-up call besefte ik mij weer: het leven is kort en als je dromen hebt dan moet je die waarmaken. Of in ieder geval proberen. Ik wilde niets liever dan zelfstandig aan de slag gaan als branding expert. Ondernemers helpen, brainstormen, creatieve concepten bedenken en van niets iets maken. Dus dat ben ik gaan doen!

Merken succesvol maken

Van origine ben ik communicatie adviseur, maar ik wilde veel meer dan dat. Ik vulde mijn studie aan met grafisch vormgeven en teksten schrijven. In de jaren dat ik werkte als marketing communicatie specialist ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in branding. Ik vind het waanzinnig interessant om te zien wat mensen (intrinsiek) motiveert. Want wat maakt een merk succesvol? De mensen! Zowel de ondernemers achter het merk, als de klanten die fan worden.

Echte verhalen, geen blabla

In 2015 ben ik gestart met Beingbrand. Ik wilde het verschil gaan maken voor ondernemers door ze te helpen zichtbaar te worden voor hun klanten, maar dan zonder marketingtrucjes en blabla. Ik geloof namelijk in de kracht van ‘echte’ verhalen. Ik ben ervan overtuigd dat als je echt laat zien wie je bent (als persoon of als bedrijf) en jouw ‘verhaal’ naar waarheid vertelt in passende vormgeving en teksten, je meer mensen weet te bereiken en aan jouw merk kunt binden. Zoals de naam aangeeft: be your brand, wees je merk, doe niet alsof.

Geweldige opdrachten

Inmiddels zijn we werkzaam voor verschillende kleine en grote bedrijven. Van merkidentiteit tot strategie, van logo ontwerp tot bedrijfsfilm (en zelfs een escaperoom). Ik ben dankbaar voor de bijzondere ontmoetingen, de onvergetelijke verhalen en de geweldige opdrachten die we krijgen. Vooral het werken voor ondernemers en organisaties die iets bijzonders doen voor de maatschappij laten mijn bloed sneller stromen. Want als jij een droom of passie hebt waarmee je de wereld een stukje mooier of beter maakt, verdien je het om gezien te worden!

E-mail: astrid@beingbrand.nl
Telefoonnummer: 0648531028

Malouke Meijer

 Content creator & online marketeer 

Aanpakken, jezelf blijven ontwikkelen en laten zien wie je bent. Dat vind ik niet alleen voor mijzelf belangrijk, maar met die gedachten help ik ook graag anderen groeien. Vanaf het moment dat ik begon aan mijn opleiding Communicatiewetenschappen (en vervolgens de Master Persuasive Communication) ben ik mezelf gaan specialiseren in communicatie en branding. Tijdens de opleidingen groeide mijn interesse in verschillende communicatievraagstukken steeds verder. Hoe kun je jouw lezers, websitebezoekers of doelgroep overtuigen met jouw boodschap? Maar ook: wat wil jij vertellen en hoe onderscheid je je van anderen? Met deze vragen rondom branding houd ik mij graag bezig. Net als het vinden van creatieve manieren om merken en organisaties onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep.

Content creator

Sinds 2018 werk ik bij Beingbrand als Content Creator en ben ik dagelijks bezig met het maken van content. Ik richt mij op vormgeving, copywriting en verschillende vormen van (online) marketing. Met de praktische vaardigheden die ik de afgelopen jaren in verschillende functies heb geleerd, kan ik onze klanten op veel manieren helpen. Van een strategisch advies tot websiteontwerp en het schrijven van pakkende teksten. Maar ook met een zoekwoordanalyse draaien, websiteoptimalisatie en uitdenken van merkverhalen om de (online) zichtbaarheid te vergroten. Het belangrijkste vind ik dat we samen, met behulp van brainstormen, tot de gewenste resultaten komen.

Blijven groeien

Ik daag niet alleen mijzelf graag uit om te groeien, beter te worden en te blijven ontwikkelen op kennis en creatief niveau. Dit wil ik ook voor onze klanten. Ik wil ze helpen met de volgende stap door het creëren van creatieve content. Door een tikje eigenwijs te zijn, door dóór te vragen en out-of-the-box te denken. Om uiteindelijk merken te laten groeien en te laten zien we ze zijn.
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Wil je meer over mij weten? Of heb je zin in een kop koffie? Bel, mail of kom gerust langs! 

E-mail: malouke@beingbrand.nl
Telefoonnummer: 0642688299

 Nieuwsgierig naar ons?

Wij ook naar jou!

Je hebt nu ons verhaal gelezen, maar wij zijn ook heel nieuwsgierig naar jouw verhaal. En wellicht kunnen wij je helpen bij:

jouw merkidentiteit ► ontdek jouw toegevoegde waarde voor je klant tijdens een brandingsessie.
communicatiestrategie ► de juiste communicatie voor meer zichtbaarheid
logo en huisstijl ► de juiste look & feel bij jouw bedrijf