Selecteer een pagina

Leer ons beter kennen

wij zijn er voor bedrijven met ambities, klein én groot

Dromen waarmaken

Eind 2015 gebeurden er in rap tempo een aantal dingen in mijn leven. Als een soort wake-up call besefte ik mij weer: het leven is kort en als je dromen hebt dan moet je die waarmaken. Of in ieder geval proberen. En ik wilde niets liever dan een eigen bedrijf starten in branding. Mensen helpen om hun verhaal te vertellen en een mooi merk op te bouwen. Want als jij een passie hebt waarmee je de wereld een stukje mooier of beter maakt, dan verdien je het om gezien te worden.

WAAR IK VANDAAN KOM
Na 8 jaar gewerkt te hebben als Marketing Communicatiespecialist en Grafisch vormgever ben ik met Beingbrand gestart. Zodat ik mijn eigen tijd kan indelen en 100% voor mijn klant kan gaan. Mijn wens was (en is) om voor verschillende bedrijven te werken met communicatie vraagstukken die het uiterste van mijn creativiteit vereisen. En wat blijkt, iedere dag ontmoet ik bijzondere personen. Hoor ik onvergetelijke verhalen en mag ik precies datgene doen waar ik zo gelukkig van word: mooie dingen maken.

WAAR IK HEEN WIL

Mijn allergrootste wens is om uiteindelijk met drie man (of vrouw) vanuit Beingbrand klaar te staan voor enthousiaste klanten die mooi werk doen. In 2017 heb ik al mijn eerste personeelslid mogen verwelkomen. Dit jaar, 2018, zal het team uitgebreid worden met nog een creatieveling. Het kantoor kun je vinden midden in de stad (nog een wens die is uitgekomen) aan de Roggestraat 111 in Apeldoorn. Het is een feest om iedere dag hier te mogen werken!
Astrid Peters

Laten zien wie ik ben

Ik ben Malouke Meijer, 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Apeldoorn. Dat betekent op de fiets naar het kantoor van Beingbrand! Naast dit verplichte fietstochtje volleybal ik ongeveer twee keer in de week bij Dynamo. In de weekenden met mooi weer vind je mij regelmatig op het water in onze boot. Daarnaast hou ik erg van gezelligheid, met vrienden en familie met een lekker wijntje en hapje. In de zomers op het terras en in de winter lekker voor de openhaard.

KENNIS OP ZAK
Ik ben net afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hier heb ik mijn Bachelor Communicatiewetenschappen en Master Persuasive Communication succesvol afgerond. Met deze twee diploma’s op zak ben ik klaar voor een uitdagende en afwisselende baan. Gelukkig kan dat bij Beingbrand!

MERKEN LATEN GROEIEN
Als Content Creator ga ik mij richten op vormgeving, copywriting en verschillende vormen van online marketing. Allemaal voor diverse klanten van Beingbrand. Om hen te helpen hun verhaal te vertellen. Over afwisseling en diversiteit hoef ik mij dus geen zorgen te maken. Ik kijk er erg uit om met al deze verschillende marketing en communicatie opdrachten aan de slag te gaan. Om uiteindelijk merken te laten groeien en te laten zien wie zij zijn! Want nu ik heb laten zien wie ik ben, is het tijd om te laten zien wie jij bent!

Malouke Meijer