“Als jij de wereld een stukje mooier of beter maakt, verdien je het om gezien te worden!”

Astrid Peters

 Eigenaar, branding specialist en vormgever 

In 2015 gebeurden er in rap tempo een aantal dingen in mijn leven. Als een soort wake-up call besefte ik mij weer: het leven is kort en als je dromen hebt dan moet je die waarmaken. Ik wilde niets liever dan zelfstandig aan de slag gaan als branding expert. Ondernemers helpen, brainstormen, creatieve concepten bedenken en van niets iets maken. Dus dat ben ik gaan doen!

Merken succesvol maken

Van origine ben ik communicatie adviseur, maar ik wilde veel meer dan dat. Ik vulde mijn studie aan met grafisch vormgeven en copywriting. In de jaren dat ik werkte als marketing communicatie specialist ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in branding. Ik vind het waanzinnig interessant om te zien wat mensen (intrinsiek) motiveert. Want wat maakt een merk succesvol? De mensen! Zowel de ondernemers en medewerkers achter het merk, als de klanten die fan worden.

Echte verhalen, geen blabla

In 2015 ben ik gestart met Beingbrand. Ik wilde het verschil gaan maken voor ondernemers door ze te helpen zichtbaar te worden voor hun klanten, maar dan zonder marketingtrucjes en blabla. Ik geloof in de kracht van ‘echte’ verhalen. Ik ben ervan overtuigd dat als je echt laat zien wie je bent (als persoon of als bedrijf) en jouw ‘verhaal’ naar waarheid vertelt in passende vormgeving en teksten, je meer mensen weet te bereiken en aan jouw merk kunt binden. Zoals onze naam al aangeeft: be your brand, wees je merk, doe niet alsof.

Geweldige opdrachten

Inmiddels zijn we werkzaam voor verschillende kleine en grote bedrijven. Van merkidentiteit tot strategie, van logo ontwerp tot bedrijfsfilm (en zelfs een escaperoom). Ik ben dankbaar voor de bijzondere ontmoetingen, de onvergetelijke verhalen en de geweldige opdrachten die we krijgen. Vooral het werken voor ondernemers en organisaties die iets bijzonders doen voor de maatschappij laten mijn bloed sneller stromen. Want als jij een droom of passie hebt waarmee je de wereld een stukje mooier of beter maakt, verdien je het om gezien te worden!

E-mail: astrid@beingbrand.nl
Telefoonnummer: 0648531028

Malouke Meijer

 Content creator & online marketeer 

Aanpakken, jezelf blijven ontwikkelen en laten zien wie je bent. Dat vind ik niet alleen voor mijzelf belangrijk, maar ook voor onze klanten. Vanaf het moment dat ik begon aan mijn opleiding Communicatiewetenschappen (en vervolgens de Master Persuasive Communication) ben ik mezelf gaan specialiseren in communicatie en branding. Hoe kun je jouw lezers, websitebezoekers of doelgroep overtuigen met jouw boodschap? Wat wil jij vertellen en hoe onderscheid je je van anderen? Met deze vragen rondom branding houd ik mij graag bezig. Net als het vinden van creatieve manieren om merken en organisaties onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep.

Content creator

Sinds 2018 werk ik bij Beingbrand als Content Creator en ben ik dagelijks bezig met het maken van content. Ik richt mij op vormgeving, copywriting en verschillende vormen van (online) marketing. Met de praktische vaardigheden die ik de afgelopen jaren in verschillende functies heb geleerd, kan ik onze klanten op veel manieren helpen. Van een strategisch advies tot websiteontwerp en het schrijven van pakkende teksten. Maar ook met een zoekwoordanalyse draaien, websiteoptimalisatie en uitdenken van merkverhalen om de (online) zichtbaarheid te vergroten. Het belangrijkste vind ik dat we samen tot de gewenste resultaten komen.

Blijven groeien

Ik wil jou helpen met de volgende stap door creatieve content te creëren. Door een tikje eigenwijs te zijn, door dóór te vragen en out-of-the-box te denken. Om jouw merk te laten groeien en te laten zien wie je echt bent.
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Wil je meer over mij weten? Of heb je zin in een kop koffie? Bel, mail of kom gerust langs! 

E-mail: malouke@beingbrand.nl
Telefoonnummer: 0642688299

Natascha Kooiman

 Marketing- en communicatiespecialist 

Als ondernemer heb je een passie. Verkoop je een fantastisch product of dienst of heb je een droom waarvan de hele wereld het bestaan zou moeten weten. Die passie overbrengen, dat is waar ik energie van krijg. Jou op dat vlak ontzorgen zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

Be good and tell it!

Sinds april 2021 werk ik bij Beingbrand als Marketing- en communicatieadviseur en help ik ondernemers bij hun marketing- en communicatiestrategie en de uitvoering hiervan. Als dochter uit een ondernemersgezin en met een rugzak vol ervaring in de financiële sector, beautyindustrie en ICT ben ik het gewend om van binnen naar buiten te denken. Het DNA van jou en je organisatie door te vertalen in alle communicatie uitingen.

Combinatie van denken en doen

Ik spar graag met je over lange termijn doelen, maar sta ook met beide voeten in de klei. Met die combinatie van denken en doen help ik je graag bij al jouw (online) marketing en communicatie. Ben je benieuwd hoe? Of wil je meer van me weten? Ik hoor graag van je.

E-mail: natascha@beingbrand.nl
Telefoonnummer: 0623217956

 Nieuwsgierig naar ons?

Wij ook naar jou!

Je hebt nu ons verhaal gelezen, maar wij zijn ook heel nieuwsgierig naar jouw verhaal. En wellicht kunnen wij je helpen bij:

jouw merkidentiteit ► ontdek jouw toegevoegde waarde voor je klant tijdens een brandingsessie.
communicatiestrategie ► de juiste communicatie voor meer zichtbaarheid
logo en huisstijl ► de juiste look & feel bij jouw bedrijf