Branding voor LeadingLean

aug 7, 2016

LeadingLean zorgt door middel van Lean Six Sigma verandermanagement, trainingen en workshops voor een duurzame verandering in organisatieculturen. Ze optimaliseren de samenwerking, vergroten de slagvaardigheid en verbinden de strategie met de operatie op de werkvloer. Om zo het maximale uit de medewerkers en hun organisatie te halen.

Het avontuur aangaan

De dames van LeadingLean heb ik al een paar jaar geleden leren kennen. Toen werkten ze allebij nog voor een ‘baas’ en werkten ze de rest van de tijd (24/7 dus) aan het opzetten van hun eigen bedrijf in Lean Leiderschap. Inmiddels zijn ze het avontuur aangegaan en zijn ze fulltime ondernemer geworden.

Power to the point

In het begin heb ik geholpen met het structureren en opnieuw vormgeven van de gigantische Powerpoint presentaties die ze gebruikten tijdens het geven van trainingen en workshops. 500 slides per presentatie… en dat waren nog maar de kleinste varianten. Een beste klus! Maar wel bevredigend, want het werk wat ze doen is ontzettend interessant en de manier waarop deze twee dames een complete organisatie weten te veranderen is bewonderenswaardig. Des te leuker dat ik nu dus ook mag helpen hun bedrijf meer naamsbekendheid te geven.

Snel van start

Samen hebben we een marketingplan opgezet en een communicatiestrategie. De ambitie ligt hoog, dus we gaan snel van start met een try-out campagne die we via sociale media gaan aandraaien. Ook de website heeft een opfrisbeurt gekregen en zal in augustus online komen. In de toekomst wil LeadingLean ook online trainingen gaan geven, hiervoor zijn ze al vol in ontwikkeling…

Meer weten? Bekijk hun website op: www.leadinglean.nl