Selecteer een pagina

Blogs over branding

opvallende trends en waardevolle projecten

Hoe kom ik bovenaan Google te staan?

Regelmatig bezoeken we met het team van Beingbrand de clinics op Beeckestijn Business School. Zo luisterden we ook naar Bas van de Beld, docent op het gebied van SEO, oftewel: goed gevonden worden in Google. Het was een drukbezochte ochtend. En terecht, want we kregen...

Makelaars op sociale media

Je zou denken dat het niet meer dan logisch is. Je huis verkopen via sociale media. Toch is het voor veel makelaars nog lastig toe te passen in de praktijk. Je bent namelijk een steengoede makelaar en doet alles voor je klant, maar iedere dag aantrekkelijke berichten...

2017 wordt het jaar van video

Ik zeg het tegen al mijn klanten: investeer in video! Waarom? Omdat 2017 het jaar van video marketing gaat worden. Stiekem was dat ook al het geval in 2016. Maar nu kunnen we er niet meer omheen.

Branding campagne op SBS6

Eind oktober mocht ik mij gaan bemoeien met de communicatie en marketing omtrent ‘Winter in het Openluchtmuseum’. Toen ik daar over zat na te denken kwam ik toevallig een aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing tegen.

Communicatie rondom Beleef Landleven

Dat er veel komt kijken bij een evenement mag geen verrassing zijn, maar een evenement organiseren in een museum, dat is toch net even iets uitdagender.

Bijzondere branding voor Indica

Via Marcia van LeadingLean kwam Christina van Indica Amsterdam bij mij terecht. Ze had net haar eigen kledingmerk opgezet en had sinds maart de winkel open. Van marketing had ze geen kaas gegeten, dus mocht ik op bezoek komen.

Branding voor LeadingLean

LeadingLean zorgt door middel van Lean Six Sigma verandermanagement, trainingen en workshops voor een duurzame verandering in organisatieculturen.

Nieuwe huisstijl voor Summ-IT

FLEX I.D. ontwikkelt software voor overheidsdiensten. Onlangs rondde een stagiaire bij FLEX-I.D. haar HBO-opleiding af met een afstudeerproject. Ze waren bij FLEX-I.D. onder de indruk van haar adviesrapport en dus besloten ze enkele van haar adviezen op korte termijn te willen realiseren.